Arga flodhästar i rymden

 
Kom för en stund sen hem från skolan, å nu så här på slute av månaden så är man så pank att man inte har råd att göra nogåt roligt så jaaa.... Nåja men jag hadd tråkigt så ja gjord dehär!
 
 

Middle-Earth

Jag fick låna en slant från min flatmate så jag kunna skaffa Lego Lord of the Ring Game, som vi nu redan har spelat hela storyn från första filmen klart! De är rikit rätt juttu för mig!
Min favorit gubbe att spela som hittills är Gimli, alltså lego gimli är så söt! och rebecka spelar typ bara legolas (älskar gimlis och legolas bromance i filmerna).
Och så har man ju också skaffat åt sig bio biljetter till The Hobbit! En till midnattspreiären här i Vasa och sen några biljetter till Åbo senare i veckan. För Vasas biograf är rätt så fjuttig jämfört med Åbos!!
Dessutom så krockade jag med min cykel in i någon mysko cyklist idag, när jag cykla hem från skolan. De bara 'klonk' å jag ba: wtf?, å myskoga gobbe ba: sorri!, å ja ba: sorri!, gubben cyklar iväg, å ja ba: akward! intressting huh?
 
 
 

Dirty pictures

Nu när jag är här uppe i Vasa och studerar så kan jag ju inte hänga med min kompis Fia varje dag, som jag annars brukar göra hemma i Nagu. så vi brukar texta lite så där dåodå. å jaaa alltså, det börjar nog ganska så där normalt och så, men sen så kan vi mitt-i-alltihopp börja texta dom konstigaste saker...
 

the Host

ja så man va ju å se på breaking dawn på bio å så kommer de ju en massa trailers före, å de kom The Host Trailern. och ja har läst boken och älska den! o ja hört att dom sku laga en film. å nu ha trailern kommi å det ser ganska så coolt ut! kan inte vänta! 
 

Film, Film och Film

Igår före jag for på Breaking Dawn part2 så satt jag mig famför tv:n och såg på två filmer på Netfilx (som är ganska awsome).
 
jag så på New Years Eve och Planet of The Apes.
den där New Year filmen var sådär, den var helt mysig å så men inget speciellt.
Men Ape filmen var ju helt mega awsome! jag har en stor bok om en massa filmer(som jag fick av min mamma), och jag bestämde mig för att se på alla filmer som det stod om i boken (och jag har komigt ganska så långt) och Ape filmen va med i boken. men jag kan inte fatta att jag inte ha sett på den förrut!
Sen va ja på midnatt preiären av Dreaking Dawn part2. Den va ok (bökerna är fortfarande bättre). Filmen får bara så där högt betyg pga den där Fight, No Figth juttun där nära slutet (du vet vad jag talar om om du har set filmen) ;D
 

Saker Som Jag Inte Skulle Ha Något Emot Att Få Till Julklapp

Så jag satt på tåget Vasa-Åbo och undra lite på vad man ska skaffa åt alla ti julen, men värför tänka på det när man kan tänka på vad man själv önskar sig?! ;D
 
Jag har kommit in i en serie böker The Mortal Instruments (jo jag vet att jag skre fel i bilden -__-) som jag tycker mycket om. Det fins en 'spinoff' serie som heter The Inferial Devices som också låter väldigt intessant. å sen Lord of the rings LEGO game vem tycker inte om LOTR??? å vem tycker inte om Lego?? best of both worlds.
Och så klart pengar  det kan man ju inte få tillräkligt av! ;)
 
 
 

Ny Design!

OJ MIN KÄRA SAMBO (erixonz) HAR HJÄLP MIG ATT FÅ MIN NYA DESIGN LIVE IDAG. tack! ;D
 
Och idag har jag lagat hemlagad mat: fiskpinnar, potatismos och ärter, åt mig och min sambo. Det va jätte gott!

Kulturkarnevalen!

Okej, så ja kom tillbaka från min fjärde gång på KK i söndags. Den här gången var det i Karis! man for ju med buss från Vasa ner hela vägen så det tog ungefär 7h, men jag överlevde.
Nästan alla andra på KK det här året var yngre än mig, jag börjar tydligen bli gammal :S.
 
Jag var på Magi labbet det här året och lärde mig att trolla med rep och att böja skedar med tankekraft, av den nordiska mästaren Axel Adlercreutz :DD Han var så COOL! 
Så om ni behöver en trollkarl så fins jag här nu! (not)
 
Sen fick man ju också möta FIA! och tommy och en massa pargasbor.... :) det är ju alltid ett +