skoldag.

jag vakna kl:6.00 när min telefon börja skrika åt mig "sig upp!" men jag steg ej upp, jag låg i min seng och tänkte på hur skönt det är i min säng, men sen tog jag upp min dator i sängen och att på den och tänkt nästan dö för att datorskärmen var så förbanat ljus (men"adapt and overcome"). ja så på de senaste avsnitet av dexter som kom ut idag på internett (Ja jag så det olagnigt på internet, Im a rebel, deal with it!). Avsnitten var MEGA AWESOME men det är alla avsnitt. sen steg ja upp å tog en dusch och sen kom jag ut ur duschen och åt en risifrutti till frukort nom nom! sen va klockan typ 9:30 å jag undra om inte rebecka sku vakna redan få skolan börjar 10 juh! så ja fråga om rebecka int sku kom å hon ba <NÄ JA ÄR SJUK> jaha "sjuk" just de. så jag hoppa på min cykel på väg till skolan, de va kallt! jag kom fram steg av cyckeln och låste den! (intressant ellehur!?). på måndagar har vi altdig dom två första lektionerna i akvariumet, vilket är ett klassrum med stora glas fönster/väggar. jag satte mig på en stol framför en dator. vi börja på ett nytt projekt som jag inte enns tänker förklara vad det va om för det va så hjävla tråkit, så om jag börjar förklara va det va om så kommer ni och ag såmna så joo.... sen sku vi fa å et, de va mandelfisk på menyn men de tog ja inte, jag tog någå leftover maletköttbiff från fredagen (cuz Im a rebel). jag satt med mina skolkamrater å äta och vi diskutera politik och vilket är det bästa rengörnigsmedlet på marknaden just nu... NOT!, faktiskt så tala vi om film och annat trävligt. sen äfter vi åt så fprtsatte vi me den där jätte roliga uppgiften, å sen for no reason bytt vi klassrun å fortsatte en de vi gjord (I KONW IT VERY INTRSTING! >:D) ja tråta in mina earplugs i öronen å lysna på en massa musik å sen kom de kaffe paus men ja bara "fu*k that" och jobba på som en underbetalad blind utländsk gruvarbetare! (cuz Im boring like that!) å sen kom slutet på skoldan och jag sparar och loggar ut och slänger mina stuff i väskan och sätter på min rock å går ut untan att seja hejdå! (cuz Im a badass!) sen kommer en klasskamrat ikapp mig och segär någo som ja inte hörd å ja ba "va?" å hon va "kan du höra mig" å ja ba "nä men jo" å sen så jag att de va värsta snöstårmen å jag komenterar detta till min klasskamrat, och hon ba "vi tala om de här i klassen juh, hörde du inte de?" å ja ba"nä, ja jobba på min uppgift"(fö ja e duktig!) och sen sa hon innan vi for skilda vägar att sega till rebecka att hon är dum flicka som inte kom till skolan för hon va "sjuk" 
jag hoppa på min cyckel som väldigt snöing och få hem till min "sjuka" sambo.
 
THE END
(tack till den som facktiskt läst detta)
 
bilder på matkön på min snöiga cyckel på fina läsk flaskor som jag köpte på minimani efter skolan, min "sjuka" sambo och på mig medan jag skriver detta!
 
 
 

NAGU! :D

Kom hem till Nagu igår(fredag) och pappa for iväg till Vanda så jag är helt ensam hemma med Rambo(min katt<3). Jag väntar på att en kaveri ska komma, eller kanske komma kl:01:00 (jupp, mitt på natten!) thats how we roll!
Jag såg just på Suterday Night Fever med Fia och Tomm. Oj hoho dom va konstiga i filmen, int en enda normal person...! Men man fick horja DISCO fillis! :D

-bilderna är från Nagu-Pargas färjan, utsikten från mitt rums fönster och Rambo som är så söt!


Matte! -___-

Här sitter man och "räknar"(skriver av) matte. Det är ganska så leidot! Sku ja sei... De är nå ränteräkning?! Någå med procent och banker å gä med tror jag?!?? :S å nästa period så har vi 5 timmar matte i veckan istelle för två som vi har nu.... FU*K MY LIFE... :(